Aktuella erbjudanden

Hos Opel får du alltid riktigt bra erbjudanden på alla våra modeller, oavsett om du är intresserad av privatleasing eller av att köpa en ny Opel.

Cashkampanjse Edition Se 1200X674
Kör en helt ny Opel – spara 50.000 kr

Just nu sparar du 50.000 kr när du väljer en ny Opel Grandland SE Edition eller Opel Mokka SE Edition*. Erbjudandet gäller på ett begränsat antal bilar, så långt lagret räcker.

Läs mer om erbjudandet
PL Mokka April Se 1200X674
Opel Billån

Med Opels förmånliga billån är det enkelt att köra en ny Opel oavsett om du vill ha populära Mokka eller den större SUV:en Grandland. 36 månaders löptid och en låg månadskostnad med en ränta på endast 1,99 % – från endast 2.299 kr/mån.

Läs mer om Opel Billån
PB OPEL EXPRESS Se 1200X674
Opel Express

Ta chansen och säkra din nya Opel redan i dag. Opel erbjuder ett brett utbud av modeller som har effektiva och bränslesnåla motorer, godkända för HVO-bränsle. Vi har prisvärda modeller i lager, just nu redo för omgående leverans till din närmaste återförsäljare.

Läs mer om erbjudandet
TB Lagerrensning Se 1200X674
Lagerrensning – låga priser på elektriska transportbilar

Just nu pågår Opels stora lagerrensning av helelektriska transportbilar från utgående modellprogram, tillgängliga till fantastiska priser.

Läs mer om erbjudandet
Tb Vivaro E 980X500 Strossle
Business Lease – helhetslösning för ditt företag

Med Opel Business Lease tar du del av en all inclusive-lösning till en förmånlig månadskostnad. Ingen första förhöjd hyra, garanterat restvärde och dessutom ingår allt från service till försäkring och vinterhjul.

Läs mer om Business Lease